VÝBER

Dočítajte sa o nás viac

Bohaté zastrešenie programov používaných v praxi.

Bohaté zastrešenie programov používaných v praxi.

Adobe balík

Adobe balík

Žiaci majú možnosť počas štúdia pracovať na najnovších licencovaných programoch od spoločnosti Adobe. Je to vynikajúcou skúsenosťou práve na prípravu žiaka do budúceho zamestnania. Drvivá väčšina grafických agentúr pracuje práve s programami od spoločnosti Adobe. Naša škola zakúpením tejto licencie zabezpečila to, že žiaci pracujú v najnovších a najaktuálnejších verziách týchto programov.
Cisco Networking Academy

Cisco Networking Academy

Program Cisco Networking Academy - NetAcad, je dnes najväčší a najkomplexnejší profesne orientovaný vzdelávací program na svete, kde sa žiaci pripravujú na medzinárodný platný certifikát CCNA1, CCNA2, CCNA3, CCNA4, IT Essentials, IoE, IoT, ktorý významne rozšíri ich možnosti uplatnenia v praxi. Od roku 1999 tento program získal na Slovensku významnú pozíciu v oblasti odborného vzdelávania, a z pohľadu prípravy špecialistov v oblasti informačných technológií a sietí svoje nezastupiteľné miesto. Cieľom programu je predovšetkým rozvoj globálnej vzdelávacej iniciatívy na Slovensku a snaha riešiť problém nedostatku špecialistov, ktorí majú know-how potrebné na projektovanie, realizáciu a údržbu komunikačných infraštruktúr modernej informačne orientovanej spoločnosti.
účtovníctvo

účtovníctvo

Program ALFA plus je moderný účtovný softvér pre každého, kto potrebuje viesť jednoduché účtovníctvo, zjednodušenú daňovú evidenciu, skladové hospodárstvo alebo predáva cez registračnú podkladnicu a fiskálny modul.

V programe používatelia ľahko a rýchlo spracujú všetky dôležité ekonomické agendy: jednoduché účtovníctvo, obchod, faktúry, objednávky, sklad, evidenciu DPH, daňové priznania, evidenciu majetku, knihu jázd a cestovné príkazy alebo vystavia príkazy na úhradu.

Program OMEGA – podvojné účtovníctvo je ideálne riešenie pre efektívne vedenie účtovnej agendy vo firme. V programe používatelia s prehľadom zvládnu spracovať všetky dôležité evidencie – DPH, daňové priznania, skladové hospodárstvo, fakturáciu, maloobchod a predaj cez registračné pokladnice, evidenciu dlhodobého a krátkodobého majetku, cestovné príkazy, jazdy a ďalšie. Nemusia sa obávať ani legislatívnych noviniek – zmeny v legislatíve sú do programu vždy načas zapracované.

Prácu v programe zjednodušujú a uľahčujú skvelé funkcie ako automatické zaúčtovanie a predkontácie, vďaka ktorým pracujú rýchlejšie a bez zbytočných chýb. Program je prehľadný, jednoducho sa ovláda a používateľom poskytuje dostatočné pohodlie pre rýchle a presné spracovanie účtovníctva.
MikroTik Academy

MikroTik Academy

Program MikroTik Academy prináša možnosť bezplatného štúdia sieťového kurzu, kde sa žiaci pripravujú na celosvetovo uznávanú priemyselnú certifikáciu MTCNA (MikroTik Certified Network Associate). Žiaci rozvíjajú svoje schopnosti na reálnych zariadeniach, vidia ako sa konkrétne zariadenia správajú. Táto časť im do praxe prinesie pravdepodobne najviac, dôvodom je dopyt trhu práve po mladých ľudoch, ktorí sú zdatní nielen teoreticky, ale i prakticky. Zameranie MikroTik Academy je najmä na nasledujúce prvky sieťových technológií: všeobecný networking Layer2 (L2) a Bridging, ktoré sú spoločné pre všetky sieťové zariadenia. Layer3 (L3) zahŕňa všeobecný routing, firewall, NAT, OSPF, BGP.
Odborná spôsobilosť

Odborná spôsobilosť

Odborná spôsobilosť v elektrotechnike, prináša žiakom technických odborov MPS a TITT možnosť získať Osvedčenie o elektrotechnickej spôsobilosti §21 podľa vyhl. č. 508/2009 Z.z.

Informácie

Stredná odborná škola informačných technológií
Tajovského 30, 975 90 Banská Bystrica

IČO: 17055431

Škola je život

Sledujte nás:

Image

Študijné odbory

    Zobraziť odbory
    .com-content.view-category .article-list .article .article-intro-image img { height: 100%!important; background-repeat: no-repeat; background-size: cover; }